top of page

SMS BULK

Pronađimo najbolje rešenje za vaš biznis!

Kada govorimo o mobilnom marketingu, moramo posvetiti posebnu pažnju SMS marketingu, pošto se pokazao kao jedan od najefikasnijih marketinških i prodajnih alata.


Ovaj mali dio informacija, koji se isporučuje na vaš mobilni telefon, ima fenomenalnu otvorenost od 98% u roku od 3 minuta! Nijedan drugi marketinški alat ne može ponuditi takav stepen efikasnosti, a bulk SMS je najlakši način da isporučite svoju poslovnu poruku redovnim klijentima i ciljnim grupama!

#1

komunikacijski uređaj danas:
Mobilni telefon

90%

svjetske populacije starije od 6 godina imaće mobilni telefon do 2020. godine

SMS

dolazi do željenog kupca čak i kada nema pristup interenetu

Bulk SMS će značajno poboljšati Vaš marketinški angažman i komunikaciju sa klijentima. Zašto? Zbog toga što je brz, isplativ, ostvaruje značajne razgovore i bazira se na dozvoli (opt-in), što kupci mnogo cijene!

 

Ova namjenska usluga je naročito korisna mladim preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima radi uspostavljanja prisutnosti i svijesti o brendu kroz strateško dobro ciljanu izloženost.

Bulk SMS Vam omogućava da svojim korisnicima šaljete masovne tekstualne poruke na nacionalnom i međunarodnom nivou. To je razlog zašto je ova vrsta SMS isporuke jedno od najboljih rješenja za preduzeća koja imaju za cilj da dođu do određene publike, na lokalnom ili globalnom nivou.

KAKO MOŽETE KORISTITI SMS BULK?

SMS marketing povećava prodaju - reklamirajte nove proizvoda i usluge direktno putem SMS-a i povećajte stopu kupovine!

 

Zadržite redovne kupce - čuvajte svoje lojalne kupce slanjem specijalnih SMS ponuda i učinite ih bitnima!

Slanje podsjetnika - današnji kupci su uvijek u pokretu i trebaju brze i pouzdane informacije od kompanija. Slanje podsjetnika Vam može pomoći da poboljšate percepciju klijenata o Vašoj kompaniji!

Šaljite upozorenja ili napomene - u slučaju nesporazuma sa kupcima, možete ih brzo obavijestiti kako bi izbjegli neugodnosti. Vaši klijenti će cijeniti takve informacije jer su korisne i sprečavaju moguće komplikacije!
 

Ako još uvijek niste isprobali ovu vrstu komunikacije sa Vašim klijentima, pravo je vrijeme da osjetite učinkovitost i lakoću koju Vam ova vrsta interakcije pruža!

Za više informacija kontaktirajte našeg agenta prodaje!
bottom of page