top of page

SMS BULK

Pronađimo najbolje rješenje za Vaše poslovanje!

Kada govorimo o mobilnom marketingu, posebnu pažnju moramo obratiti na SMS marketing, koji se pokazao kao jedan od najefikasnijih marketinških i prodajnih alata.


Ova mala informacija, isporučena na vaš mobilni telefon, ima fenomenalnih 98% otvorenosti u roku od 3 minute! Nijedan drugi marketinški alat ne može ponuditi ovaj nivo efikasnosti, a masovni SMS je najlakši način da dostavite svoju poslovnu poruku redovnim kupcima i ciljnim grupama!

#1

komunikacioni uređaj danas:
Mobilni telefon

90%

svjetske populacije starije od 6 godina imat će mobilni telefon dou 2020

SMS

čak i do željenog kupcakada nema pristupa internetu

Masovni SMS značajno će poboljšati vaš marketinški angažman i komunikaciju s klijentima.Zašto?Zato što je brz, isplativ, ostvaruje značajne razgovore i baziran je na dozvoli (opt-in), što korisnici jako cijene!

 

Ova namjenska usluga posebno je korisna mladim poduzetnicima i malim i srednjim preduzećima za uspostavljanje prisutnosti i svijesti o brendu kroz strateški dobro ciljano izlaganje.

Bulk SMS vam omogućava slanje grupnih tekstualnih poruka svojim korisnicima na nacionalnom i međunarodnom nivou. To je razlog zašto je ova vrsta dostave SMS-a jedno od najboljih rješenja za kompanije koje imaju za cilj doseći određenu publiku, lokalno ili globalno.

KAKO MOŽETE KORISTITI SMS BULK?

SMS marketing povećava prodaju - reklamirajte nove proizvode i usluge direktno putem SMS-a i povećajte stopu kupovine!

 

Zadržite stalne kupce - Zadržite svoje lojalne kupce slanjem posebnih SMS ponuda i učinite ih važnima!

Slanje podsjetnika - Današnji kupci su uvijek u pokretu i trebaju brze i pouzdane informacije od kompanija. Slanje podsjetnika može vam pomoći da poboljšate percepciju vaših klijenata o vašoj kompaniji!

Šaljite upozorenja ili bilješke - u slučaju nesporazuma sa kupcima, možete ih brzo obavijestiti kako biste izbjegli neugodnosti. Vaši klijenti će cijeniti takve informacije jer su korisne i sprječavaju moguće komplikacije!
 

Ako još niste isprobali ovu vrstu komunikacije sa svojim klijentima, pravo je vrijeme da osjetite efikasnost i lakoću koju ova vrsta interakcije pruža!

Za više informacija  kontaktirajte našeg prodajnog agenta!
bottom of page